Aanbouw

Aanbouw

Droomt u ervan om uw woonkamer uit te bouwen? Wenst u een ruimere keuken? Of wilt u graag een speelkamer voor de kinderen? Een uitbouw van Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon is een enorme aanwinst voor uw huis en leefcomfort. Zeker wanneer u groter wilt wonen maar niet van plan bent om te verhuizen is een aanbouw een perfecte oplossing. Met een aanbouw kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning verrassend meer ruimte krijgt. 

Werkwijze

Het bouwen van een aanbouw vereist vakmanschap. Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon verzorgt het project van ontwerpfase tot aan de oplevering. Daarbij geven we u advies, bespreken we de mogelijkheden en maken een overzichtelijke offerte. Tijdens een eerste gesprek brengen we uw wensen in kaart en lichten we de mogelijkheden toe. Een goede inventarisatie is het halve werk kan veel kosten besparen. 

Werkomschrijving

Een aanbouw aan uw woning maakt het nog comfortabeler. Voordat ons team aan de slag gaat met uw aanbouw maken wij een werkomschrijving. Zo worden alle specificaties vastgelegd en komt u niet voor verrassingen te staan. In de omschrijving vindt u de volgende technische zaken:

  • Afmetingen
  • Dikte van de isolatie
  • Type kozijnen

Hierna kan het werkplan worden opgesteld. Aan de hand van duidelijke afspraken wordt er een start gemaakt met uw aanbouw project. 

Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon heeft door de jaren heen al vele aanbouwen verzorgd. Wij weten als geen ander wat belangrijk is en stellen uw wensen centraal. Daarnaast hanteren wij korte lijnen en een snelle doorlooptijd zodat u het minste ongemak heeft. Met passende oplossingen kan uw gezinsleven gewoon doorgaan terwijl wij binnen gestelde termijn een aanbouw creëren. 

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor een aanbouw? Maak dan een afspraak. Ons team bestaat uit gedreven en gespecialiseerde vakmensen die betrokken zijn bij hun werk. Graag maken wij een offerte en bouwplan op maat. Een aanbouw laten realiseren is een slimme investering. Door de uitvoering van Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon wordt uw woning al snel meer waard.

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.