Badkamers

Badkamers 

Een mooie badkamer is de laatste jaren steeds populairder en hier wordt dan ook steeds meer aandacht aan besteed. Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon is specialist op het gebied van badkamers en realiseert dan ook graag uw droombadkamer. Ons team heeft de nodige ervaring met het installeren van badkamers en beschikt over het nodige vakmanschap.  

Stappenplan voor de badkamer  

Om de verbouwing aan de badkamer vlot te laten verlopen dient er enige voorbereiding te zijn gedaan. Maak hiervoor een planning en denk goed na over wat u wilt. Zo voorkomt u onvoorziene kosten, tijdverlies en frustraties.  

Stap 1: Maak een indeling 

De meeste badkamermeubels en sanitaire toestellen hebben standaard afmetingen. U kunt dus zelf makkelijk een ontwerp maken met welke toestellen u op welke plek wilt hebben. Zo kunt u nog een aantal keer spelen met de indeling, totdat deze naar wens is.  

Stap 2: Koop alle materialen  

Wanneer u een badkamer bezit, is het belangrijk dat de renovatie snel gaat. Probeer dan ook zo veel mogelijk materialen van te voren aan te schaffen. De levering van de tegels en badkamermeubels kan namelijk lang duren.  

Stap 3: Afvoerbuizen en leidingen  

Wanneer de badkamer uitgebroken is, kunt u gemakkelijk nagaan of de toevoerkranen en afvoerbuizen nog werken naar behoren. Dit doen wij van Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon graag voor u.  

Bij het inrichten of herinrichten van een badkamer komen vele disciplines kijken. Loodgieters, timmermannen, stukadoors, tegelzetters en voegers. Bij Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon kunt u uitgaan van een totaalpakket waarbij alles wordt verzorgd.  

Keukens  

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om in de ruimte van de keuken ook de eettafel etc. te plaatsen. Dan is het van belang dat uw keuken er mooi en onderhouden uitziet. Wij gaan graag samen met u aan de slag om een plan te maken, volledig naar uw wensen. Gedurende de bouw van de keuken heeft u te maken met een vast aanspreekpunt en wordt regelmatig met u besproken of alles verloopt naar wens.  

Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon  

Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon zorgt ervoor dat uw nieuwe badkamer of keuken van A tot Z goed geregeld is. U maakt immers elke dag gebruik van uw badkamer en keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!  

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.