Badkamers 

Aan de badkamer wordt steeds meer aandacht besteed. Dit is niet alleen een plek waar u even snel kunt douchen maar ook heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon is gespecialiseerd in het maken van badkamers en realiseert graag voor u een multifunctionele ruimte waar u zich kunt verzorgen en ontspannen. Ons team heeft ervaring in het perfect installeren en beschikt over de nodige vakmanschap.

Bij het inrichten of herinrichten van badkamers komen veel disciplines om de hoek kijken. 

  • Loodgieters
  • Timmermannen
  • Stukadoors
  • Tegelzetters
  • Voegers

Timmer en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon biedt een totaalpakket aan waarbij alles wordt verzorgd. 

Keukens

Een keuken is het hart van uw woning. Deze fijne plek wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van uw woning waar u heerlijk kunt koken. Bij ons staat de combinatie van praktisch, makkelijk te onderhouden en een sfeervolle omgeving centraal. Samen met u vertalen we uw ideeën en wensen naar een ontwerp en monteren uw droom keuken. Gedurende het bouwen van uw keuken heeft u te maken met één vast aanspreekpunt en wordt er regelmatig met u besproken of alles naar wens verloopt. 

Van A tot Z 

Denkt u aan een (gedeeltelijk) nieuwe badkamer of keuken? Timmer en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon zorgt ervoor van het begin tot het eind. Het begint met de gehele of gedeeltelijke sloop van de huidige voorzieningen en eindigt met het plaatsen van het nieuwe sanitair of keukeninrichting en tegel- en stucwerk. Tevens adviseert Van Vliet & Zoon u volledig. Zodat uw nieuwe badkamer of keuken niet alleen mooi, maar ook praktisch is. U maakt er immers elke dag gebruik van.

Laat u informeren hoe wij binnen uw budget, oppervlakte en gestelde tijd de mooiste keuken en badkamer kunnen realiseren.