Hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk zijn alle producten die gebruikt worden om deuren en ramen af te hangen, te openen, vast te zetten en op slot te doen. Het juiste hang en sluitwerk verkleint de kans op inbraak. Bent u van plan nieuwe sloten aan te schaffen? Dan heeft u keuze uit vele soorten. Welke passen nu het beste bij uw situatie en zorgen voor optimale veiligheid? Het team van Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon kan u daarbij helpen. Wij voorzien uw woning graag van het juiste hang en sluitwerk.

Goede kwaliteit en inbraakwerend

Al het hang- en sluitwerk, of het nu gaat om het voor- of achterdeurslot, de meerpuntssluiting of raamvergrendeling; moet aan twee eisen voldoen; goede kwaliteit én inbraakwerendheid. Dit laatste is van het grootste belang, u moet uw huis of bedrijf veilig kunnen achterlaten, ook als u er niet bent. Kwalitatief goed hang en sluitwerk verdient zich terug in duurzaamheid, uitstraling, inbraakwerendheid en gebruiksvriendelijkheid.

Projectondersteuning

De specialisten van Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon zijn volledig op de hoogte van de nieuwste voorschriften en weten als geen ander waar het hang en sluitwerk aan moet voldoen. Op basis van deze kennis en uw wensen adviseren wij bij projecten in het benodigde hang en sluitwerk. Daarbij kunnen we passende oplossingen aandragen bij maatwerk. Wilt u op afstand bedienbare sloten? Of wenst u uitsluitend geautomatiseerde systemen? Wij realiseren dit voor u.

Onderhouden

Voor veiligheid van uw woning of bedrijfspand is het van belang dat u kiest voor hang en sluitwerk van hoge kwaliteit. Om dit te waarborgen kunnen wij dit regelmatig voor u onderhouden. Kwaliteit en onderhoud zijn beide van belang voor de werkzaamheid en levensduur van het hang en sluitwerk. Wilt u dergelijke sloten laten plaatsen of onderhouden? Neem contact met ons op. Wij kunnen uw veiligheid flink verbeteren.

 

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.