Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud behoort ook tot één van de kernactiviteiten van Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon. Voor sfeer en uitstraling van de woning is onderhoud bepalend. Onderhoud is vroeg of laat altijd nodig. Liever vroeg dan laat, want achterstallig onderhoud kan allerlei vormen van gevolgschade opleveren. Denk aan lekkages door een oud dak, lekkende goten of kozijnen die aan reparatie of vervanging toe zijn. Ook binnenshuis kunnen zich problemen voordoen met de keuken of badkamer. Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon is uw betrouwbare partner en helpt u met deskundig vakmanschap bij uw onderhoudsplannen. 

Onderhoudsdienst

Als bouwbedrijf beschikken wij over een speciale onderhoudsdienst die onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoert. Dit kan gaan om kleine onderhoudswerkzaamheden maar ook om groot onderhoud voor bijvoorbeeld woningbouwverenigingen, (sport)verenigingen, bedrijfspanden en instellingen. Bij groot onderhoud gaat het vaak om flinke werkzaamheden waarbij de omwonende hinder ondervinden. In samenspraak met u als opdrachtgever doen wij er alles aan om deze overlast tot een minimum te beperken. Onze vaste team werkt netjes en nauwkeurig zodat een wenselijk eindresultaat gewaarborgd is. 

Contract

Onderhoud aan uw woning dan wel aan uw bedrijfspand is een belangrijk aspect. Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw bezit maar zorgt ook voor behoudt van de originele uitstraling. Voor woningen of bedrijfspanden kunt u bij ons heldere onderhoudscontracten afsluiten. Graag gaan we met u om de tafel om te bekijken wat in uw gevalt het beste plan van aanpak is om uw woning in goede conditie te houden. Graag geven we daarbij gericht advies met oog voor duurzaamheid, leefbaarheid en veiligheid. Met een onderhoudsplan van Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken. 

Duurzaam

Hoe goed en duurzaam een woning ook gerealiseerd wordt, onderhoud blijft noodzakelijk. Indien dit goed en tijdig wordt uitgevoerd werkt dit kostenbesparend. Wilt u dat uw kozijnen geverfd worden?  Ons team pakt onderhoud bij voorkeur goed aan. Als er onderhoud aan dreigt te komen kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Zo bespaart u hogere kosten en kunt u weer optimaal genieten. 

Waarom Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon?

  • Efficiënt en klantvriendelijk
  • Allround bouwkundige
  • Vast aanspreekpunt
  • Korte lijnen
  • Oog voor detail
  • Kosten besparing

Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon draagt graag bij aan optimaal woon comfort. 

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.