Gouda

Aannemers in Gouda voor al uw bouw, verbouw- en renovatiewerkzaamheden

Wilt u een verbouwing aan uw woning laten doen? Zoekt u voor dit ingrijpende project passende aannemers in Gouda? Van alle aannemers in Gouda is Timmer en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon beslist de beste. Als timmer- en bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van:

  • Aanbouwen
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Verbouwingen
  • Timmerwerk
  • Hang en sluitwerk
  • Badkamer en keukenverbouwingen

Dat wij behoren tot de meest betrouwbare en deskundige aannemers in Gouda vindt u terug in onze werkwijze, service, kwaliteit en duurzaamheid. Vooraf nemen wij de werkzaamheden goed door en plannen dit in overleg met de klant in. Tevens onderscheiden wij ons van andere aannemers in Gouda door onze prijzen. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeenten, instellingen of overige organisaties, onze diensten zijn onderscheidend.

Werkwijze

Wanneer u een verbouwing wilt laten uitvoeren door een bouwbedrijf dat zich onderscheid van de meeste aannemers in Gouda zijn wij uw aangewezen partner. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en bieden een breed pakket aan. Allereerst nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin worden uw wensen in kaart gebracht en onze mogelijkheden toegelicht. Na dit overleg maken we een bouwplan zodat u van te voren precies weet hoe wij te werk gaan. Onze passende maatwerk offerte onderscheid zich ook van andere aannemers in Gouda. Deze is zeer nauwkeurig uitgewerkt en niet te duur.

Flexibiliteit

Onze aannemers in Gouda zijn flexibel en hebben jarenlange ervaring. Hiermee zorgen we ervoor dat elk project optimaal wordt ingericht en goed wordt aangestuurd. Wij stellen onze vakkundigheid en technische kennis beschikbaar om een goed eindresultaat te creëren. Service staat hierbij voorop. Een project is immers pas geslaagd als het totaalplaatje klopt. Wij helpen u met oog voor detail.

Uw wensen

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het gehele project of een deel van het project uitvoeren. Van Vliet en Zoon doet er alles aan -en heeft ook van alles in huis- om overlast tot een minimum te beperken. Heeft u interesse in een afspraak? Neem dan contact met ons op. Als aannemers in Gouda nemen wij graag het bouwwerk uit handen. 

 

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.
Aannmers Gouda

Stel uw vraag

Aannemers | Gouda