Gouda

Badkamers in Gouda die functioneel, duurzaam en decoratief zijn

Droomt u van een prachtige nieuwe badkamer? Voldoet uw huidige badkamer niet meer aan uw eisen? Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon is een familiebedrijf met een historie vanaf 1948 in badkamers te Gouda. Een verbouwing aan uw badkamer is vaak een ingrijpende verandering. Wij weten als geen ander hoe we dit vakkundig moeten aanpakken. Wij kunnen badkamers in Gouda van A tot Z verbouwen en plaatsen. Allereerst beginnen we met een gehele of gedeeltelijke sloop en eindigen we met het plaatsen van nieuw sanitair. Dit sanitair wordt door u uitgekozen passend bij uw smaak en wensen. Onze vakmannen kunnen u hierbij voorzien van passend advies. Wij weten waar badkamers in Gouda aan moeten voldoen om functioneel en decoratief te zijn. Praktisch en mooi zijn onze sleutelwoorden. Wij zien badkamers in Gouda als een plek waar u heerlijk moet kunnen ontspannen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag bespreken we dit en maken we een offerte op maat binnen uw budget.

Totaalpakket

Om badkamers in Gouda te kunnen bouwen beschikken wij over een team loodgieters, timmermannen, stukadoors, tegelzetters en voegers. Bij het plaatsen van badkamers in Gouda komen namelijk veel verschillende disciplines om de hoek kijken. Omdat wij over alle benodigde vakmannen beschikken, kunnen wij badkamers in Gouda:

  • Slopen
  • Verbouwen
  • Vernieuwen
  • Aanpassen
  • Installeren

Ons team heeft ervaring in het perfect installeren en beschikt over de nodige vakmanschap.

Eisen

Vandaag de dag worden er steeds meer eisen aan badkamers in Gouda gesteld. Veel mensen zien badkamers in Gouda niet alleen als een plek waar u even snel kunt douchen maar ook heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. Graag realiseren wij dan ook badkamers in Gouda die aan al uw eisen voldoen. Ze zijn multifunctioneel en een lust voor het oog. Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon werkt met alle topmerken voor sanitair en staat garant voor prachtige badkamers gemaakt met passie en oog voor detail.

Duurzaamheid

Badkamers in Gouda zijn ruimtes in woningen waar veel gebruik van gemaakt wordt. Het is dus één van de belangrijkste plekken en moet volgens uw wensen worden gemaakt. Als bouwbedrijf hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan en laten dit ook bij de badkamers in Gouda terug komen. Er wordt veel aandacht besteed aan materialen en binnenklimaat. Benieuwd wat wij voor duurzame oplossing bieden? Maak een afspraak voor advies.

 

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.
Badkamers Gouda

Stel uw vraag

Badkamers | Gouda