Nieuwegein

Dakkapel in Nieuwegein voor een extra bruikbare verdieping

Droomt u van een extra slaapkamer op zolder met veel licht en meer leefruimte? Heeft u weleens gehoord van een dakkapel? Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon is gespecialiseerd in het maken van een dakkapel in Nieuwegein passend bij uw woning en wensen. Heeft u een schuin dak? Of heeft uw woning een plat dak? Wilt u een volledige dakkapel in Nieuwegein op het gehele dak? Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze. Het plaatsen van een dakkapel -en vaker nog het plaatsen van een dakopbouw- is een veel voorkomende werkzaamheid voor Van Vliet & Zoon. Net als bij een aanbouw wordt met name met een dakopbouw meer ruimte en in sommige gevallen zelfs een volledig bruikbare verdieping gecreëerd. Wanneer u een dakkapel in Nieuwegein door ons laat plaatsen bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Neem gerust een kijkje op onze website voor een indruk van onze werkzaamheden en werkwijze.

Soorten

Wanneer u een dakkapel in Nieuwegein wilt laten maken heeft u keuze uit vele soorten en maten. Aan de hand van uw wensen, smaak en mogelijkheden kiezen wij een geschikt model en materiaal. De vele soorten die wij hebben gemaakt zijn:

  • Dakkapellen met een plat dak
  • Dakkapellen met een schuin dak
  • Houten dakkappellen
  • Aluminium dakkapellen
  • Nok verhogingen

Omdat het een enorme investering in de toekomst is bespreken we uw wensen vooraf zeer uitgebreid. We komen uw woning bekijken en meten. Ook kunnen we u vele voorbeelden laten zien. Afhankelijk van het type, de maat en het materiaal kunnen we een prijsindicatie geven zodat we maatwerk kunnen leveren binnen uw budget.

Totaalpakket

Bij het maken van een dakkapel in Nieuwegein leveren wij een totaalpakket, van aanvraag tot levering. Vooraf wordt alles goed doorgenomen en ingepland om de prijs scherp te houden. Ook als er zich onvoorziene wijzigingen voordoen, kan door de korte lijnen binnen het kleine team snel worden bijgestuurd. We beschikken over een eigen serviceafdeling die ook de nazorg aanbiedt. We lopen alles na zodat u jarenlang kunt genieten van een kwalitatief hoogwaardige dakkapel in Nieuwegein.

Extra kamer

Een dakkapel in Nieuwegein is dé oplossing wanneer uw zolder onbruikbaar is als kamer. Wilt u meer informatie over een dakkapel in Nieuwegein? Maak dan een afspraak. Wij laten u vele soorten zien en vergelijken deze met elkaar. Indien u vindt wat u zoekt plannen we een afspraak in om uw situatie te komen bekijken.

Geef uw kinderen een extra speelkamer of uzelf een aparte werkkamer en maak een afspraak met Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon.

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.
Dakkapel Nieuwegein

Stel uw vraag

Dakkapel | Nieuwegein