Houten

Nieuwbouw in Houten voorzien van het keurmerk Veilig Wonen

Wilt u graag een nieuwbouw woning in Houten laten bouwen? Of bent u niet tevreden met uw huidige woning en wilt u deze laten aanpassen? Voor zowel nieuwbouw in Houten als verbouwwerkzaamheden bent u bij Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat al jaren werkzaam is binnen de bouw en nieuwbouw in Houten en biedt vele mogelijkheden. Wat begon als klein bedrijf in 1948 is inmiddels uitgegroeid tot een waardig begrip in de omgeving. De combinatie van deskundigheid en persoonlijk overleg met de klant levert een uitstekende vertrouwensbasis op. Wij weten als geen ander hoe belangrijk en ingrijpend een verbouwing is. Daarom overleggen we alles met de klant van A tot Z. Bent u benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van nieuwbouw in Houten? Bekijk dan onze website. Eén bijzonderheid alvast: Van Vliet & Zoon is gerechtigd het Politiekeurmerk Veilig Wonen af te geven.

Bouwpartner

Voor het realiseren van nieuwbouw in Houten is Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon een goede partner. Graag zetten wij onze vakkennis en ervaring in om een passende oplossing te bieden dat past bij uw wensen. Allereerst nodigen wij u dan ook uit voor een oriënterend gesprek waarin uw wensen besproken worden. We denken met u mee en geven u adviezen. Wanneer we het eens worden over de tekening en de offerte zullen we het project in gang zetten. Van het aanvragen van de vergunningen tot het opleveren van een nieuwbouw project in Houten.

Kwaliteit

Wanneer u nieuwbouw in Houten door ons laat verzorgen streven wij altijd naar de best haalbare kwaliteit. Dit doen wij door:

  • Te overleggen
  • Goed samen te werken
  • Afspraken te maken
  • Flexibel te zijn
  • Goede service te bieden


Met ons kleine hechte team kunnen wij het beste mogelijke werk afleveren. Van Vliet en Zoon houdt van persoonlijk contact met de klant. Klanttevredenheid bij nieuwbouw in Houten is voor ons heel erg belangrijk.

Passende oplossing

Voor ieder mens is wonen een ander begrip. De een stelt andere eisen en voorwaarden aan nieuwbouw in Houten als de ander. Wij hebben oog voor de verschillen en houden uw wensen centraal. Wij vinden altijd een passende oplossing op een klantgeoriënteerde manier. Kenmerkend voor Van Vliet & Zoon is dat voor de start van de bouwwerkzaamheden alles goed wordt doorgenomen en ingepland. Daarmee kan de prijs uitermate scherp worden gehouden.

Advies

Wilt u een nieuwbouw woning in Houten laten bouwen? Wij bouwen woningen voor zowel particulieren als in opdracht van wooncorporaties en projectontwikkelaars. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.


 

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.
Nieuwbouw Houten

Stel uw vraag

Nieuwbouw | Houten