Alphen aan den Rijn

Verbouwingen in Alphen aan den Rijn om uw ruimteproblemen op te lossen

Komt u ruimte te kort in uw huidige woning? Wilt u niet verhuizen en nog jarenlang met alle plezier genieten van uw huis? Door middel van verbouwingen in Alphen aan den Rijn kan uw woning geheel aan uw wensen worden aangepast. De meest uiteenlopende soorten verbouwingen in Alphen aan den Rijn kunt u met een gerust hart overlaten aan het team van Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon. Wij zijn al sinds 1948 in het vak en hebben ons door de jaren heen mogen en kunnen bewijzen als de meest betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verbouwingen in Alphen aan den Rijn. Door de jaren heen hebben wij al vele bouwprojecten gerealiseerd, uiteenlopend van nieuwbouw tot renovatie en restauratie. Alle ervaren en deskundige medewerkers onder één dak bij één organisatie. Hierdoor kunnen we de lijnen kort houden en u voorzien van een flexibele en klantgerichte service. Verbouwingen in Alphen aan den Rijn aan uw woning laat u immers niet zomaar doen. Uw wensen staan bij ons altijd centraal.

Woning uitbreiding

Indien u te kampen heeft met ruimteproblemen kunnen wij deze door verbouwingen in Alphen aan den Rijn oplossen door middel van:

  • Aanbouw
  • Dakkapel
  • Dakopbouw
  • Serre

Voordat we deze verbouwingen in Alphen aan den Rijn gaan uitvoeren komen we langs om uw wensen te bespreken en de situatie te beoordelen. Aan de hand hiervan worden er tekeningen en berekeningen gemaakt. Ook helpen wij u bij de aanvraag van de benodigde vergunningen. Indien u verbouwingen in Alphen aan den Rijn door ons laat verzorgen regelen wij dit van A tot Z.

Veilig wonen

Veilig en duurzaam wonen staat bij ons centraal. Wanneer wij verbouwingen in Alphen aan den Rijn uitvoeren houden wij dit dan ook altijd in ons achterhoofd. Wanneer u oude kozijnen heeft moeten deze soms gerenoveerd worden. Kozijnen hebben namelijk te kampen met zon, vocht en vorst en moeten voorzien worden van de juiste bescherming. Voor ramen en deuren aan de buitenzijde kan Van Vliet & Zoon ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen verlenen; meer veiligheid en een lagere verzekeringspremie. Dat wilt u toch ook?

Team

Voor alle verbouwingen in Alphen aan den Rijn beschikken wij over vast team dat zich gespecialiseerd hebben in hun vakgebied. Zo worden alle onderdelen tijdens verbouwingen in Alphen aan den Rijn op de juiste wijze uitgevoerd. Om kwalitatief hoogwaardig werk te kunnen leveren beschikken wij tevens over een uitgebreid machinepark. Graag verzorgen wij hiermee ook uw verbouwing.

 

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.
Verbouwing-VanVliet

Stel uw vraag

Verbouwingen | Alphen aan den Rijn