Timmerwerken

Timmerwerken

Een verbouwing aan uw woning is een ingrijpend project. Wilt u graag hulp van iemand die uw dromen waar maakt, goed naar uw wensen luistert en al het werk uit handen neemt? Timmer en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon is een veelzijdig bedrijf en biedt u een breed pakket aan. Of het nu gaat om een aanbouw, kozijnen of dakkapel, graag nodigen we u eerst uit voor een inventarisatiegesprek om uw wensen centraal te stellen. Vervolgens maken we een bouwplan zodat we precies volgens afspraak te werk gaan.

Van ontwerp tot oplevering 

In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in de bouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Met onze veelzijdigheid, vakkennis en flexibiliteit realiseren wij ieder bouwproject, van een uitbouw tot een compleet nieuwe woning, van ontwerp tot en met oplevering in overleg met de opdrachtgever. Uw wensen en ideeën combineren we graag met onze vakmanschap en kennis. Graag denken we met u mee over het eindresultaat. Een project is immers pas geslaagd als het totaalplaatje klopt. Wij helpen u met oog voor detail. 

Diensten

U kunt er o.a. terecht voor het ontwerpen en plaatsen van een aanbouw, erker, dakkapel of dakopbouw, voor het plaatsen van een badkamer, keuken, toilet, vergroting van kamers door uitbreken, aanbrengen van (Velux) dakramen, plaatsen van (kunststof, hout en aluminium) kozijnen, afhangen/leveren van deuren, metsel- en stucwerk, gootrenovatie/onderhoud enzovoorts. Door samenwerking met tal van andere specialisten kunnen wij alle denkbare werkzaamheden voor u uitvoeren. Of het nu gaat om de particuliere of zakelijke markt, graag leveren we complete verbouwingen op.

Flexibiliteit

Flexibiliteit staat bij ons centraal. U bepaalt zelf welk deel van uw bouwproject u aan ons uitbesteed. Wij kunnen het complete traject voor u uitvoeren, van ontwerp tot en met oplevering,  maar ook een bestaand bouwplan realiseren. 

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.