Verbouwingen

Verbouwingen  

Bent u toe aan een verandering in het huis maar wilt u wel graag in het huis blijven wonen? Kies dan voor een verbouwing of aanbouw aan uw huis. Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Voorafgaand komen wij graag bij u langs om met u te bespreken wat de gewenste werkzaamheden zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies en adviseren wij u over de mogelijkheden en eventuele extra opties.

Uw verbouwing laten regelen door Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon 

Er komt veel kijken bij het verbouwen van een huis. Hierbij kunt u denken aan sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk enzovoort. Onze ervaren vakmannen voeren het werk dan ook zorgvuldig uit. Een verbouwing kan nogal ingrijpend zijn, zeker als u tijdens de verbouwing zelf in het pand woont. Uiteraard proberen wij de overlast zo veel mogelijk voor u te beperken en houden wij de werkplek opgeruimd. Wanneer u tijdens de verbouwing een ander adres gevonden heeft of er even tussenuit gaat kunt u met een gerust hart vertrekken. U kunt uitgaan van een mooi eindresultaat.

Dakkapel en Dakopbouw  

Wilt u meer ruimte creëren door het plaatsen van een dakkapel? Ook hiervoor bent u bij Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon aan het juiste adres. Een dakkapel is altijd maatwerk en dient dan ook precies passend gemaakt te worden voor uw huis.  

Kozijnen en deuren 

Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon is specialist in het plaatsen van kozijnen en deuren. Om u een mooi eindresultaat te garanderen worden de kozijnen en deuren gemonteerd door onze eigen, ervaren monteurs.  

Een duidelijk overzicht 

Voorafgaand krijgt u van ons een helder en eerlijk inzicht in de kosten. Wij maken graag een gedetailleerde en volledige offerte voor u. Tijdens het werk zullen wij waken over het budget zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Timmer- en Bouwbedrijf B.W. van Vliet & Zoon voor uw verbouwingen

Een verbouwing gaat niet altijd zonder zorgen en dat snappen wij. Daarom stellen wij u graag gerust, ook wij streven tenslotte naar een mooi resultaat. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

B.W. van Vliet & Zn. B.V. logo
B.W. van Vliet & Zn. B.V.